POLAT: "CANAYDIN'A HEDİYE..."
:: Spor :: Galatasaray
1 sayfadaki 1 sayfası
111109
11 Kasım 2009 Çarşamba * 16:36
Galatasaray Kulübü Kasım ayı olağan divan kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi Teyfik Fikret Salonu'nda yapıldı.
Toplantıya kulüp başkanı Adnan Polat'ın yanı sıra ikinci başkan Mehmet Helvacı, yöneticiler Haldun Üstünel, Sinan Kılıç, Adil Emecan, Faruk Bil ve Işın Çelebi katıldı..
CANAYDIN'A ASLANTEPE'DEN 500 BİN DOLARLIK LOCA HEDİYE
Galatasaray Başkanı Adnan Polat yaptığı konuşmada, yönetim kurulu olarak Türk Telekom Arena'nın temel atma süreci dahil birçok konuda Aslantepe'de emeği bulunan eski başkan Özhan Canaydın'ın kullanması için kendisine bir adet loca tahsis etme kararı aldıklarını açıkladı. Yönetim olarak Sayın Özhan Canaydın'a bunu küçük bir teşekkür sembolü olarak düşündüklerini belirten Polat, "Sayın Canaydın, bunu fazlasıyla hak etti" dedi. Yönetimin Özhan Canaydın'a hediye etmeyi planladığı locanın yaklaşık 500 Bin dolar değerinde olduğu belirtildi.
HASAN AKGÜN'E PLAKET
Başkan Adnan Polat, divan toplantısında 6 yıldır kulüp üyesi olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e Galatasaray'a verdiği hizmetlerinden dolayı plaket taktim etti..
AKGÜN: "HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"
Özhan Canaydın'la başlayan Polat'la sonuçla işbirliği sonucunda Büyükçekmece'deki 106 dönüm olan arazinin Galatasaray'a kazandırılmasında, emeği geçen herkese teşekkür etti. Doğuştan bir Galatasaraylı olduğunu açıklayan ve 9 yaşında evden kaçarak maça gettiğini söyleyen Hasan Akgün,"UEFA Kupası'nı bu ülkeye getirmiş takıma değil de kime hizmet edeceğiz. Eleştirilere aldırmadan hizmete devam edeceğiz" dedi.
POLAT, ENGELSİZ ASLANLARI KUTLADI. PLAKETLERİ VERDİ
Adnan Polat, ikinci kez kıtalararası şampiyon olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı "Engelsiz Aslanlar"'a teşekkür ederek, "Bizi şampiyonluğa alıştırdılar artık devamını bekliyoruz" dedi. Polat daha sonra Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetine plaket verdi.
7 YIL ÖNCE KİRALANAN MÜZE 6 ARALIK'TA HİZMETTE
Galatasaray'da yaklaşık 7 yıldır hizmete girmesi için çalışmalara devam edilen Galatasaray Müzesi 6 Aralık'ta hizmete açılacak. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan ve 2002 yılında Galatasaray Kulübü'ne kiralanan eski postane binası müze olarak hizmete girecek.
Polat, uzun zamandın üzerinde uğraş verilen müzenin 6 Aralık'ta açılacağının müjdesini verirken, "Divan kurulu üyelerimiz şimdiden açılışa davetlidir. Harika bir müze oluyor. İnan Kıraç'a da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin katkılara çok büyük" ifadelerini kullandı.
TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİNİ
Galatasaray Başkanı, aylardır Galatasaray'da tartışma konusu haline gelen tüzük değişikliğini Mart ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinden sonraya bıraktıklarını açıkladı. Polat, "Tüzük değişikliği şimdilik zor gözüküyor" şeklinde konuştu.
Tüzük değişikliğinin talepler doğrultusunda elden geçmesi gerektiğini bildiklerini belirten Polat, "Ancak yeni gelecek olan yötemin bunu ele alması gerektiğini düşünüyorum" diyerek tüzük değişikliğinin seçimlerden sonraya kaldığını kaydetti.
STATTAKİ GEÇİKME BİZİ ÇOK ETKİLEDİ
Adnan Polat, 2009 yılının Galatasaray için zor bir yıl oldu ğunu belirterek, "Özelikle 2008 yılında başlayan ekonomik kiriz ve dünya piyasalarında şirketlerin kapanması para maliyetinin çok yukarılara çıkmasına neden oldu. Türk Telekom Arena Stadı'nda yaşananlar bizim için hayal kirıklığı olmuştur. 7 ay inşaatın durması. Planladığımız loca satışlarının durması bizi çok etkiledi. Finansal olarak, nakit akışımızı bozdu. Şu an itibari ile parasal konuda kimse feryat figan etmiyor. Büyük bir çaba ile götürmeye çalışıyoruz" diye konuştu..
İŞLERİMİZİ SORUNSUZ ŞEKİLDE HALLEDİYORUZ
Kriz döneminin yavaş yavaş azaldğını söyleyen Polat, "Stadın loca satışları tekrar hareketlenecek. Gelecek yıldan daha iyi olacak. Sıkıntı içinde olmamıza rağmen sorunsuz bir şekilde işlerimizi hallediyoruz" ifadelerini kullandı.
MÜKERREM TAŞÇIOĞLU: "BAŞKAN TÜZÜKDE YANLIŞ YAPTI"
Galatasaray eski yöneticilerinden ve divan üyesi Mükerrem Taşçıoğlu, "Ben bu yönetim kurulunu destekliyorum. Destekleyeceğim de ama yanlış gördüğüm şeyleri de eleştireceğim" diyerek tüzük değişikliğini 2010 Mayıs ayına bırakan Polat'ı eleştirdi.
Taşçıoğlu, "Yönetim, çok büyük yanlış yaptı. Geçmişte de tüzük değişikliğini mayıs ayına atmıştı. Tüzük değişikliği konusunda yönetim kurulları taraf olamaz. Siz yanlış yapıyorsunuz. Yönetim bu kulübün tüzüğüne karışamaz. Karışırsanız çok karışık şeyler olur. Bunu yapmayın sonra töhmet altında kalırsınız" diyerek sert uyarılarda bulundu
HAYRETTİN KOZAK: "FLORYA BİZİM DEĞİL"
Galatasaray Divan Üyesi Hayrettin Kozak, kulübün geleceği olarak gösterilen Florya Tesisleri'nin yarısından çoğunun devletin olduğunu belirterek, Florya'nın kurtuluş gibi gösterilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Florya'nın yalnızca 22 dönümünun Galatasaray'ın tapulu malı olduğunu belirten Kozak, "Biz kendimizi kandırmayalım. Buranın 22 dönümü bizim, 80 dönümü devletin. Yönetimin, burayı şu bedelle almayı
Similar topics
» Polat "Final" Dedi.
» Diego Lugano Konustu:"Her kulvarda şampiyonluk hedefliyoruz."
» "NORMAL SONUÇ, BEŞİKTAŞ KAZANIR"
» "Umarım Alex Yetişir."
» "Tam dişimize göreydi."
» Diego Lugano Konustu:"Her kulvarda şampiyonluk hedefliyoruz."
» "NORMAL SONUÇ, BEŞİKTAŞ KAZANIR"
» "Umarım Alex Yetişir."
» "Tam dişimize göreydi."